Design Beliefs

Setting the standard in motor yacht design

De krachtige V-vormige romp, strakke lijnen en uitgekiende afmetingen maken Princess-jachten het toonbeeld van een prachtig design, waarin vermogen, elegantie en balans moeiteloos zijn gecombineerd. Ongeacht of ze 9 of 90 ton water verplaatsen, u zult met plezier met een Princess varen en genieten van het leven aan boord.

Het roer wordt bediend vanuit comfortabele stoelen van waaruit u optimaal zicht heeft op de hele omgeving. Het stuurwiel en de gashendel die zorgen voor een perfecte controle over uw jacht, bevinden zich op het ergonomische roerconsole, dat bovendien is uitgerust met duidelijke en eenvoudig leesbare instrumenten. Dit benadrukt nogmaals dat deze jachten zijn gebouwd voor hogere snelheden.

Zowel boven- als benedendeks vindt u een uitgekiende indeling, waardoor er meer leefruimte ontstaat zonder dat dit ten koste gaat van de stijl. Tijdens het ontwerpproces laten wij niets aan het toeval over. Wij bouwen zelfs het interieur volledig na, zodat wij zeker weten dat het computerontwerp er in de praktijk net zo goed uitziet als op het scherm.
De lay-out en inrichting van een jacht bepalen zijn toekomstige waarde. Maar onze klanten weten dat hun investering er over 5 tot 10 jaar nog net zo stijlvol uitziet als nu. De combinatie van een zorgvuldig ontworpen interieur en de beste, natuurlijke materialen garanderen een tijdloze elegantie, zowel voor moderne als klassieke stijlen.

Het op maat gemaakte houten meubilair wordt op onze locaties ontworpen zodat de ruimte van elk model optimaal wordt benut. Vervolgens wordt het meubilair met veel liefde en oog voor detail gemaakt. Alle houten elementen, zoals het fijne timmerwerk, gedetailleerde lijstwerken of hardhouten deurkozijnen, worden beschermd met tot wel zeven lagen vernis. Na elke laag wordt het hout met de hand opgeschuurd waardoor een mooie, diepe glans ontstaat.

De pantry’s en hutten zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende opslagruimte. Hierdoor ontstaat een goede balans tussen comfort en gebruiksgemak. De subtiele verlichting en verfijnde details zorgen voor de finishing touch en dragen bij aan het unieke Princess-gevoel.

Al deze elementen samen zorgen voor een eerste indruk om nooit te vergeten. Maar het zijn juist de blijvende indrukken die Princess-jachten echt onderscheiden en waardoor eigenaren hun hele leven trouw blijven aan het merk.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.