Precision Engineering

Precision engineered. Quality assured.

Princess ontwerpt en bouwt elk jacht op nauwgezette wijze, zonder concessies te doen aan de hoge standaarden van de klant. Dit geldt voor onze innovatieve rompen maar ook voor onze geavanceerde productietechnieken en systeemengineering. Een Princess-jacht ziet er niet alleen prachtig uit, maar u kunt er ook op vertrouwen dat hij optimaal presteert.

Dankzij vacuüminjectie is het gewicht van de romp aanzienlijk verminderd. Hierdoor kunt u langer en met hogere snelheden varen terwijl het brandstofverbruik afneemt. Bovendien kunt u kiezen uit meerdere motortypen. Door het gewicht te verlagen komen we tegemoet aan de wensen van onze klanten. Zij willen de nieuwste materialen en apparatuur en een luxe inrichting met perfecte afwerking zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

De door Bernard Olesinski ontworpen rompen zijn de standaard voor het veilig en comfortabel varen met hoge snelheden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Dankzij de nieuwste Computer Fluid Dynamics-technologie presteren alle jachten optimaal en ook bij hoge snelheden wordt uw comfort gegarandeerd. Zelfs in drukke havens zijn de jachten eenvoudig te besturen. De elektrische bedieningselementen, de stuurbekrachtiging en de krachtige motor zorgen ervoor dat u tot op de millimeter nauwkeurig kunt navigeren.

Wanneer het gaat om comfort en veiligheid laten wij niets aan het toeval over. De door de computer ontworpen spray rails zorgen dat het dek bij hoge snelheden droger blijft. Eventuele overlast van het motorgeluid wordt beperkt door de geavanceerde isolatiematerialen, terwijl het op maat gemaakte uitlaatsysteem de uitstoot van uitlaatgassen vermindert. Op het dek zijn een verhoogde verschansing, relingen en een antisliplaag aangebracht om uw veiligheid te garanderen. Elk detail wordt met dezelfde ‘obsessieve’ precisie benaderd.

Alles wordt ontworpen volgens de hoogste standaard in de scheepvaart en met de grootste zorg en precisie gebouwd in de meest geavanceerde scheepswerven ter wereld. Veiligheid en prestaties zijn tot het uiterste getest. De jachten van Princess zijn niet alleen een lust voor het oog, maar raken u in uw hart en ziel.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.