Jachtmakelaardij

Meer dan vijftien jaar ervaring hebben wij met het verkopen van nieuwe en pre-owned jachten. Bij Princess Yachts Benelux zijn wij dan ook écht ervaren op het gebied van ‘brokerage services’. En we vinden dat dat ook moet. Een zorgeloze verkoop van uw geliefde jacht, aan de juiste partij en voor de juiste prijs, is namelijk geen sinecure. En professionele hulp bij het opstellen en controleren van certificaten, overeenkomsten en andere (internationale) documenten mag al helemaal niet ontbreken.

Met ons brede, internationale en secuur opgebouwde netwerk van vaste verkoop- en servicepartners, leiden wij de verkoop van uw jacht in goede banen. Bovendien bent u ervan verzekerd dat uw schip snel en vakkundig wordt aangeboden aan betrouwbare geïnteresseerden in binnen- en buitenland. Wij kennen de partijen waar wij graag mee werken. En wij kennen de schepen waar het om gaat.

Princess Yachts Benelux hanteert bewust een overzichtelijk aanbod ‘pre-owned’ schepen. Wij geloven dat meer focus op minder jachten veel meer effect oplevert. Door juist selectief om te gaan met ons assortiment kunnen wij meer aandacht geven aan het jacht maar ook aan haar eigenaar. Samen met de trotse verkoper halen we juist graag het maximale resultaat uit dit mooie maar intensieve verkooptraject!

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.