Aankoopbegeleiding

Decennia ervaring. Mensenkennis. Energie! Bij Princess Yachts Benelux beschikken we over de juiste kennis en kunde om u te helpen bij de aanschaf van uw motorjacht. Van de zoektocht tot en met het transport, van de keuring tot en met onderhandelingen, wij weten wat u tijdens de aankoopfase allemaal te wachten staat. En dat is vaak meer dan men verwacht.

Inmiddels heeft Princess Yachts Benelux al tientallen booteigenaren bijgestaan in het complexe traject van de aankoop van een nieuw of pre-owned motorjacht. Ons ervaren en enthousiaste team weet waar het op moet letten. We kennen de kneepjes van het vak en de (inter)nationale wetgeving waaraan moet worden voldaan. En we kijken ook graag over uw schouder mee om er zeker van te zijn dat u simpelweg de juiste keuze maakt. De addertjes onder het gras, de kleine lettertjes onderaan, we helpen ze graag samen met u uit de weg om uw droom werkelijkheid te laten worden. Zorgeloos het ruime sop kiezen in uw eigen luxueuze motorjacht!

Na onze aankoopbegeleiding kunt u uiteraard blijven kiezen voor onze dienstverlening. U kunt in Heusden, maar ook elders in Europa, altijd bij Princess Yachts Benelux terecht voor onderhoud, re-fits, stalling en reparaties. Met als grote voordeel dat wij zowel u als uw jacht dan al goed kennen. Samen met onze betrouwbare servicepartners kunnen we u dus internationaal zorgeloos weer het water op sturen.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.