Leading the way

Sinds wij in 1965 onze eerste “31-footer” te water hebben gelaten, is Princess Yachts langzaam maar zeker de standaard voor luxe plezierjachten geworden. Van onze legendarische Flybridge-jachten en uitdagende V-Class-sportjachten tot onze langeafstandsmotorjachten en innovatieve M-Class-superjachten: ze behoren zonder twijfel tot de Princess-familie.

De kracht van het merk is de tijdloze elegantie van het ontwerp en de uitmuntende kwaliteit. De perfecte besturing en de ongeëvenaarde vaarervaring. De prachtige interieurs en hoogstaande afwerking. U weet wanneer u aan boord bent van een Princess. Alles is precies goed. Vanuit de meest geavanceerde scheepswerven ter wereld houden wij onze reputatie hoog die is gebaseerd op kwaliteit, vermogen en een integer design- en bouwproces. Elke Princess vormt de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit, traditie en innovatie en creativiteit en spraakmakende ontwerpen.

Het merk Princess staat inmiddels voor het beste van het beste in luxe motorjachten. Als lid van de Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH)-familie is Princess uitgegroeid tot een onderscheidend merk dat wereldwijd bekend is.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.