Exclusive Owner’s Club

The world's most exclusive Owners Club

Elk jacht zegt iets over zijn eigenaar. Met een Princess laat u zien dat u een excellent design het belangrijkste vindt. Bovendien bevindt u zich in een zeer select en exclusief gezelschap. Het lichte, ruime en flexibele interieur van een Princess doet eerder denken aan een luxe penthouse dan aan een jacht. De mogelijkheden om het interieur van uw jacht in te richten naar uw eigen smaak en levensstijl zijn dan ook vrijwel onbeperkt.

Dankzij onze unieke samenwerking met Fendi Casa, kunnen eigenaren van een Princess-motorjacht of M-Class-jacht samen met onze designers en de designers van een van de meest gerenommeerde designhuizen ter wereld het interieur van hun dromen ontwerpen. Compleet met meubilair, bekleding en accessoires geheel in de stijl van Fendi. Het portfolio van LVMH brengt de meest luxueuze en ambitieuze merken ter wereld samen, waaronder Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi en Moët & Chandon. De iconische status van deze merken komt voort uit een unieke combinatie van traditie en innovatie en creativiteit en spraakmakende ontwerpen.

Wij werken regelmatig samen met gerenommeerde modehuizen, juweliers en interieurdesigners om voor onze klanten exclusieve LVMH-evenementen te organiseren. Van door Moët gesponsorde recepties tot modeshows in de jachthaven, al deze glamourevenementen laten zien hoe belangrijk fashion en design zijn voor luxe jachten. Een Princess is zowel op zee als op het vasteland onderdeel van uw levensstijl.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.