Over ons

Princess Yachts Benelux is een Nederlands familiebedrijf dat al geruime tijd het Britse topmerk Princess vertegenwoordigt. Vanuit de pittoreske jachthaven in Heusden worden niet alleen deze hoogwaardige, luxueuze jachten verkocht door de familie Schalkwijk. Gedreven door een grote passie voor varen bouwde zij ook een breed en internationaal netwerk op van verkoop -en servicepartners.

Booteigenaren kunnen voor alle voorkomende werkzaamheden een beroep doen op de kennis en ervaring van Princess Yachts Benelux. Van Nederland tot aan de Middellandse Zee verzorgt het enthousiaste en professionele team ook regulier onderhoud, re-fits, stalling én uiteraard de aan- of verkoop van nieuwe en gebruikte schepen. Door zeer selectief om te gaan met het aanbod, kan Princess Yachts Benelux persoonlijke aandacht schenken aan zowel het schip als aan de trotse eigenaar.  

Princess Yachts Benelux neemt jaarlijks deel aan shows waaronder BOOT Dusseldorf, Cannes, London, Southampton en de Hiswa te water in Lelystad. Wilt u daar liever niet op wachten? Neemt u gerust contact met ons op!

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.