Events

Princess Yachts Benelux is een trotse en graag geziene deelnemer van binnen- en buitenlandse watersportbeurzen. Wij bieden onze internationale gasten de unieke gelegenheid om dat unieke ‘Princess gevoel’ op (één van) onze jachten zelf te ervaren en kennis te maken met ons enthousiaste team. Hieronder treft u een overzicht van de evenementen die wij op dit moment op het programma hebben staan. Wij begroeten u daar graag!

Cadzand-Knokke Boat Show: 24 / 26 september 2021

De CADZAND KNOKKE BOAT SHOW trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de gloednieuwe haven van Cadzand. Dit watersport evenement is dan ook niet alleen een geweldige kans om boten en jachten te verkopen of te kopen, het is ook een plek om te leren, te zien, te ervaren én te genieten. Princess Yachts biedt er de gelegenheid om het Princess gevoel te ervaren aan boord van de 26 meter lange Y85. Wij kijken er naar uit u daar te ontmoeten.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.