Events

Princess Yachts Benelux is een trotse en graag geziene deelnemer van binnen- en buitenlandse watersportbeurzen. Wij bieden onze internationale gasten de unieke gelegenheid om dat unieke ‘Princess gevoel’ op (één van) onze jachten zelf te ervaren en kennis te maken met ons enthousiaste team.

Onderstaand treft u een overzicht van de evenementen waar u onze jachten kunt bewonderen en het team van Princess Yachts Benelux persoonlijk kunt ontmoeten:

BOOT DÜSSELDORF (22-30 JANUARI 2022)

Van zaterdag 22 januari tot en met zondag 30 januari 2022 vindt in de Messe Düsseldorf ’s werelds grootste watersportbeurs plaats: boot Düsseldorf. Met bijna 250.000 bezoekers en 2000 exposanten verdeeld over 17 hallen is ‘boot’ een walhalla voor iedereen die de watersport een warm hart toedraagt. De jachten van Princess vormen al jaren voor veel bezoekers het hoogtepunt van dit indrukwekkende internationale evenement.

Dit jaar pakt Princess wederom groots uit. De X95 en de Y72 maken in Düsseldorf hun ‘show debut’ en de Princess X80 en V50 maken er zelfs hun Global Debut. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om rond te wandelen over de F55 en de V55. Het is een unieke gelegenheid om het Princess-gevoel te ervaren.

De luxe jachten van Princess Yachts staan opgesteld in Hal 6 van de Messe Düsseldorf. Wij kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.