Princess Y95

Het vlaggenschip van de Y Class-reeks, de geheel nieuwe Princess Y95, is gemaakt met de nadruk op prestaties en styling. Met de nieuwste rompvorm en een efficiënte boeg, biedt de Y95 een toonaangevende zeewaardigheid met snelheden tot wel 24 knopen.

Specificaties

Met de nieuwste rompvorm, gebouwd door Princess Yachts Limited en ontworpen om moeiteloos door de golven te glijden, biedt de Y95 een onberispelijke zeewaardigheid bij snelheden tot 26 knopen. Dit vlaggenschip van de geliefde Y klasse straalt elegantie en ontspanning uit en biedt volop ruimte aan opvarenden om de tijd kunnen nemen voor vrienden en familie en de wereld om hen heen. Open ruimtes en configureerbare indelingen zorgen ervoor dat gasten optimaal kunnen genieten van een heerlijk verblijf op het water. De Princess Y95 is ontzettend veelzijdig en eenvoudig af te stemmen op de wensen en eisen van haar eigenaar zonder dat dat ten koste gaat van het de ontwerpkwaliteit waar Princess zo bekend om staat.

Benedendeks is er voldoende ruimte voor de bemanning, waaronder een en-suite kapiteinshut, zodat elk bemanningslid zich thuis voelt. De master-passagiershut beslaat de volledige breedte van het jacht  en wordt aangevuld met een grote badkamer en een bankgedeelte. Verdere gastenverblijven zijn benedendeks te vinden en bieden nog eens plaats aan maximaal 6 extra gasten. Aan alles is gedacht bij de bouw en het ontwerp van dit vaartuig, vooral de exclusiviteit en privacy van de gasten aan boord – zo heeft elke gastenhut een eigen badkamer, terwijl het hoofddek en de flybridge-gebieden het sociale leven bevorderen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 29,10 m
Breedte 6,77 m
Diepte 1,97 m
Slaapplaatsen 10
Water capaciteit 1.800 l
Brandstof capaciteit 13.400 l
Motor(en) Twin MAN V12-2000 (2x2000 pk)
Maximum snelheid 23-25 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Flybridge Layout

Video

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS Y95? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.