Princess Y85

De nieuwe Princess Y85 is het toonbeeld van hedendaags design. Haar elegante, vloeiende profiel herbergt een interieur dat de lat voor het moderne leven op het water nóg hoger legt.

Specificaties

De geheel nieuwe, eigentijdse Princess Y85, het vlaggenschip van de Y Class-reeks, is net als veel andere jachten van Princess ontworpen in samenwerking met scheepsarchitecten Olesinksi en het Italiaanse stylinghuis Pininfarina. Het 26 meter lange jacht levert uitstekende prestaties en kan snelheden tot wel 33 knopen bereiken. Met haar baanbrekende diepe V-rompontwerp kan ze zelfs de stormachtige zeeën aan en comfortabel en stil cruisen, ongeacht de omstandigheden.

Drie belangrijke items zijn gedefinieerd in het ontwerp van deze nieuwe toevoeging aan de Y Class-reeks: licht, ruimte en comfort voor de gasten. Dat wordt duidelijk op haar flybridge, op het riante achterdek en de naar voren gerichte zithoek. Een op het achterdek gemonteerd, hydraulisch zwemplatform stelt uw gasten in staat om af te koelen en te genieten van watersporten, waardoor deze Y85 het perfecte vaartuig is voor vermaak op het water.

Haar hoofddek biedt weidse, ongestoorde uitzichten en opent de wereld voor u en uw gasten. Het kan helemaal worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Benedendeks bevinden zich vier ensuite hutten die plaats bieden aan 8 gasten, ondersteund door aparte bemanningsverblijven, met twee bemanningshutten en een crew mess. De superior cabin heeft een grote aangrenzende badkamer en maakt gebruik van de volledige breedte van de Princess Y85 waardoor ze wordt overspoeld door natuurlijk licht.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 26,20 m
Breedte 6,30 m
Diepte 1,77 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 1.500 l
Brandstof capaciteit 11.000 l
Motor(en) twin MAN V12-1900 (2 x 1900 pk)
Maximum snelheid 31-33 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Flybridge Layout

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE Y85? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.