Princess X95 Vista

Maak kennis met onze prachtige X-klasse en haar vlaggenschip: de Princess X95. Met haar uitgestrekte flybridge en een hoofddek dat bijna de volledige lengte van het jacht inneemt, biedt de X95 een beleving als nooit tevoren; bedwelmend, extreem, spannend en uitdagend.

Specificaties

Princess Yachts heeft zich gericht op de toekomst van de jachtenbouw met dit prachtige nieuwe Super Flybridge-jacht, de X95. Deze Princess is hypermodern en biedt een unieke ‘vaar-beleving’ aan eigenaren die iets anders verlangen van hun jacht.

Het interieur is bijzonder ruim en maakt gebruik van iedere vierkante meter aan boord, met een flybridge en hoofddek die bijna de volledige lengte van het jacht beslaan. Haar verbluffende interieur wordt omgeven door een opvallend exterieur dat onmiddellijk de aandacht trekt op het water; De jarenlange samenwerking met Bernard Olensinski  en de Italiaanse design-zwaargewichten van Pininfarina, resulteerde in het ultieme design. In haar aparte vorm zien we ook kenmerken van de onlangs gelanceerde Princess R35, die van dezelfde Italiaanse hand kwam en een statement maakt. Dankzij haar open lay-out kunt u uw jacht afstemmen op uw gasten en hun ervaring aan boord. En met een brandstofcapaciteit van 13.400 liter heeft de X95 het bereik om u mee te nemen op verre verreikende avontuurlijke reizen.

De Princess X95 biedt de mogelijkheid om een ​​geheel nieuw concept in jachtontwerp te ervaren, waarbij jachtarchitectuur opnieuw is bekeken en waarbij uw luxe leven aan het roer centraal staat.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 28,96 m
Breedte 6,71 m
Diepte 2,03 m
Slaapplaatsen 8 - 10
Water capaciteit 1.800 l
Brandstof capaciteit 13.400 l
Motor(en) MAN V12 (2 x 1900mhp)
Maximum snelheid 21 - 23 knopen

Deck layouts

Lower Deck
Main Deck
Flybridge Deck
Hard Top

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE X95? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.