Princess V65

Alle traditionele kwaliteiten en vakmanschap die verwacht worden van een V-klasse jacht zijn verfijnd en opnieuw uitgevonden voor deze nieuwe Princess V65, om meer efficiëntie, opwindende snelheden en de pure luxe te leveren die onze klanten gewend zijn.

Specificaties

Er is veel aandacht besteed aan de ruim opgezette cockpit en het compleet uitgeruste eetgedeelte, zodat waardoor u op de V65 optimaal kunt genieten van uw tijd met vrienden en familie. Op het voordek is er  op de warmere dagen zeker geen tekort aan ligruimte. Klimaatregeling, schuifdeuren en een intrekbaar zonnedak bieden u de flexibiliteit om de V65 in alle weersomstandigheden en bij alle gelegenheden te gebruiken.

Benedendeks biedt de Princess V65 plaats aan acht overnachtende gasten, in vier prachtig ingerichte hutten met panoramische ramen in de Master- en Forward-hutten. Dankzij haar diepe V-romp heeft Princess elke centimeter van de ruimte kunnen gebruiken om een ​​volledige dekaccommodatie-ervaring te creëren, waardoor een duidelijke scheiding ontstaat tussen overdag en ’s avonds ontspannen. Een spectaculair kenmerk is de passagiershut met rondom beglazing en een grote ensuite. Achterin is er een optie om een ​​enkele kajuit te hebben voor incidentele gasten of bemanning.

Licht hout en contrasterende tonale kleuren geven dit jacht een moderne uitstraling en bieden levendige open ruimtes om uw levensstijl aan boord verder aan te vullen. Princess heeft werkelijk aan alles gedacht als het gaat om de Princess V65 – een ruimte om te entertainen, te ontspannen en optimaal te genieten van de open zee. De geheel nieuwe V65 is even levendig als dapper.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 19,34 m
Breedte 5,08 m
Diepte 1,47 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 873 l
Brandstof capaciteit 4.100 l
Motor(en) Twin MAN V12-1400 (2 x 1400 pk)
Maximum snelheid 36 - 38 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

Video

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS V65? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.