Princess V40

De nieuwe Princess V40 toont het geheel nieuwe dynamische exterieur en de volumineuze binnenruimte van de V Class Range.

Specificaties

Of je nu met 38 knopen over de zee scheurt of door stormachtig water navigeert – de uiterst responsieve handling en de opwindende acceleratie van de Princess V40 maken het varen even comfortabel als enerverend.

De gebeeldhouwde romp van de Princess V40 is gevormd uit een lichtgewicht, met hars doordrenkt rompcomposiet dat een groter intern volume kan creëren in vergelijking met standaard rompproductiemethoden. De beruchte diepe V-rompen die bij onze jachten horen, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat ze minder vermogen nodig hebben en minder brandstof verbruiken om de maximale ontwerpsnelheid te bereiken.

Benedendeks bieden de grote salon en de goed uitgeruste kombuis een heerlijke en goed uitgeruste ruimte voor vermaak met familie en vrienden. Beide hutten hebben een eigentijdse stijl en royale afmetingen. De voorkajuit heeft een en-suite badkamer met secundaire toegang tot de salon, terwijl de achterkajuit kan worden uitgerust met optionele schuifbedden om, indien nodig, gemakkelijk om te bouwen naar een tweepersoonskamer.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 12,98 m
Breedte 3.81 m m
Diepte 1.02 m
Slaapplaatsen 4
Water capaciteit 322 l
Brandstof capaciteit 730 l
Motor(en) Twin Volvo D6-340 (2 x 340 pk)
Maximum snelheid 34-36 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE V40? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.