Princess F65

De geheel nieuwe F65 heeft een eigentijds gebruik van lay-out met de nieuwste ontwerpelementen van Princess.

Specificaties

De indeling van de Princess F65 brengt dierbaren samen. Gefocust op een sociaal gebruik van de ruimte biedt ze een zee aan ruimte aan acht gasten, verdeeld over vier luxe hutten. Grote panoramische salonramen en de kenmerkende omhullende voorschermen bieden ononderbroken vergezichten vanaf het hoofddek, terwijl langwerpige rompramen haar cabines royaal met licht overspoelen.

Het uitgestrekte hoofddek is verdeeld in een achterkombuis met dinette, salon met grote U-vormige bank plus bijbehorende zitplaatsen tegenover het stuurmansgedeelte met een zijdeur naar het dek. Het voordek biedt de ideasle plek om buiten te ontspannen en de mogelijkheid om een ​​geïntegreerde koelbox op te nemen.

Haar eigentijdse flybridge is de perfecte buitenruimte voor entertainment, met ergonomische stoelen, een wetbar met barbecue, koelbox en gootsteen, plus een zonnebank op het achterdek en een L-vormige bijzetstoel met vulling als secundaire zonnebank.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 20,30 m
Breedte 5,10 m
Diepte 1,63 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 800 l
Brandstof capaciteit 4.100 l
Motor(en) Twin MAN V8-1200 (2 x 1200 pk)
Maximum snelheid 31 - 33 knopen

Deck layouts

Layout Main Deck
Layout Lower Deck
Layout Lower Deck Optional
Layout Flybridge
Layout Flybridge Optional

Video

WILT U MEER WETEN OVER DE F65? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.