Princess F50

De Princess F50, gelanceerd in de zomer van 2019, biedt de ultieme ervaring op het water; of je nu bij snelheden van 36 knopen door golven snijdt of stormachtige zeeën bevaart.

Specificaties

De Princess F50 werd ontworpen met het leven op het dek in gedachten. De gemakkelijke overgang tussen exterieur en interieur nodigt gasten uit om van binnen naar buiten te gaan. Haar salon heeft een U-vormige bank en een eettafel voor zes gasten, die ook kan worden omgebouwd tot een comfortabele dubbele slaapplaats. Op het voordek bevindt zich een luxe zonnedek, perfect om te ontspannen in een afgelegen baai. Haar flybridge heeft een ruim achterdek met U-vormig zitgedeelte, voorste L-vormige zitplaatsen naar bakboord en dubbele stuurstoelen. Dankzij de de nieuwste navigatie- en bedieningssystemen van Volvo-Garmin kan het jacht vanaf zowel het hoofddek als van de flybridge worden bestuurd.

Benedendeks kunnen maximaal zes gasten genieten van drie prachtig ingerichte, ruime hutten, waarvan twee en-suite. Alle kamers worden gevuld met natuurlijk licht door haar indrukwekkende rompbeglazing. De royale master-passagiershut heeft een groot tweepersoonsbed, terwijl de voorste hut de optie heeft van een aparte bedden die gemakkelijk kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Een verdere dubbele gastenhut completeert haar ruime accommodatie.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 15.55 m
Breedte 4.34
Diepte 1.25
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 410 l
Brandstof capaciteit 1.850 l
Motor(en) Twin Volvo D8 IPS 800 (2 x 600mhp)
Maximum snelheid 34-36 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Flybridge Layout

Video

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS F50? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.