Nieuws

Princess supports Ocean Photography Awards

Ocean Photography Awards

13 mrt 2020

Princess Yachts is verheugd om samen te werken met het Oceanographic Magazine en met SeaLegacy voor de Ocean Photography Awards 2020.

Deze prestigieuze en internationale Award-show is gewijd aan de mooiste en meest indrukwekkende oceaanfotografie van over de hele wereld. Princess is er ontzettend trots op een belangrijke rol te mogen spelen bij het ondersteunen van dit wereldwijde evenement.

Kiran Haslam van Princess Yachts: “Met onze gemeenschappelijke ambitie om onze oceanen voor toekomstige generaties te behouden, kijkt Princess ernaar uit om een licht te laten schijnen op het werk van professionele en amateurfotografen die het allerbeste van het oceaanleven vastleggen. Door hun relatie met de natuur te delen, bieden zij hun publiek de ruimte om verbinding te maken met het oceaanleven en haar kwetsbaarheid.”

Zes categorieën, die in maart bekend zullen worden gemaakt, worden beoordeeld door een jury van zeven juryleden van SeaLegacy’s Collective – een verzameling van enkele van ’s werelds toonaangevende oceaanfotografen. De prijsuitreiking van de Ocean Photography Awards vindt plaats in augustus in Londen (UK ) en zal worden bijgewoond door de ‘kampioenen’ in de wereld van de oceaanfotografie, evenals een keynote-toespraak over de ‘State of the Ocean’.

Nieuwsgierig naar wat Princess nog meer doet voor de oceanen? Lees er hier nog veel meer over.

Terug naar het overzicht

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.