Rotterdam Boatshow 2023

Vrijdag 7 april – maandag 10 april 2023

Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april 2023 wordt Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit wederom omgetoverd tot een chique en exclusieve beurslocatie waar de meest prestigieuze jachten, tenders en toeleveranciers van internationale scheepswerven worden gepresenteerd.

Sinds de realisatie van de jachthaven in 2014 is De Rotterdamsche Admiraliteit uitgegroeid tot een haven met 100 vaste ligplaatsen en 25 plaatsen voor passanten. De locatie in het bruisende centrum van de havenstad leent zich uitermate goed voor een luxe en exclusief evenement waar Princess Yachts niet mag ontbreken.

Getoonde jachten*: de beschikbare (!) Princess X80 Superfly,

Mocht u al vragen hebben over de Rotterdam Boatshow, dan kunt u die stellen middels onderstaand formulier. Wij nemen dan graag contact met u op.    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.