Princess Y80

EEN VERFIJNDE ERVARING VOOR ZOWEL HAAR EIGENAREN ALS HUN GASTEN

Specificaties

De geheel nieuwe Y80 heeft elegante, verfijnde proporties en een strak en tijdloos design. Haar uitzonderlijke standaard en de talloze optionele specificaties zijn inmiddels synoniem geworden met de Y Class-reeks.

De veelzijdigheid van de Y80 onderscheidt haar van haar tijdgenoten. De Y80 biedt een royale breedte en een aanzienlijk volume voor een 80-voet motorjacht, zowel van binnen als van buiten. Haar flybridge biedt ontspannen zit- en eetgedeeltes gecombineerd met een volledig uitgeruste wetbar. Eigenaren kunnen ervoor kiezen om de lay-out van de flybridge aan hun eisen aan te passen met de optie van een kraan voor een tender die verborgen is in het grote zonnedek, vrijstaande ligstoelen en zelfs een bad.

Het voordek is ontworpen om ontsnapping te bieden of om er een vermakelijke cocktail te drinken met gasten. Een conversatiezithoek biedt gemakkelijk plaats aan 10 personen, met aanpasbare naar voren en naar achteren gerichte U-vormige stoelen die kunnen worden omgebouwd tot een ruim zonnedek. Het hoofddek biedt een ononderbroken doorstroming van de cockpit naar het roer met grote ramen langs de salon om het omliggende panoramische uitzicht te ervaren. Benedendeks zijn er vier en-suite hutten voor acht personen, ondersteund door bemanningsverblijven.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 25,50 m
Breedte 6,07 m
Diepte 1,77 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 1.400 l
Brandstof capaciteit 7000 l
Motor(en) Twin MAN V12-1800 (2 x 1800 pk)
Maximum snelheid 30 - 32 knopen

Deck layouts

Layout Main Deck
Layout Main Deck With Optional Infinity Cockpit Enclosed Galley And Wheelhouse
Layout Main Deck With Optional Dining Cockpit And Enclosed Galley With Bar
Layout Main Deck With Optional Cockpit And Galley Bar
Layout Lower Deck
Layout Lower Deck With Optional Crew Cabin Not Available With Glendinnings
Layout Lower Deck With Optional Crew Cabin Available With Glendinnings
Layout Flybridge
Layout Flybridge With Optional Lounge Seating
Layout Flybridge With Optional Spa Bath And Sunlounger

Video

WILT U MEER WETEN OVER DE Y80? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.