Princess Y78

De perfecte combinatie van wendbaar cruisen en 'open' elegantie, de nieuwe Princess Y78 heeft het allemaal. Geniet van het panoramische uitzicht door de grote ramen die over de volledige lengte van het schip lopen en ontspan in de sfeer van de ultramoderne en luchtige salon. Met drie en-suite gastenhutten plus een master cabin, en een topsnelheid tot vijfendertig knopen, kunnen familie en vrienden allemaal genieten van een opwindende ervaring.

Specificaties

De Y78 is een elegante toevoeging aan de Princess Y Class-reeks. Het nieuwe jacht biedt efficiënt, wendbaar cruisen in combinatie met een ruim interieur en een dynamisch nieuw ontwerp van het exterieur. De aangepaste diepe V-romp  maakt planeren bij lagere snelheden mogelijk, en met een keuze uit drie motoren kan ze snelheden tot 36 knopen halen met een MAN V12 1800.

De indeling van het jacht is perfect om zowel te ontspannen als te entertainen, met voldoende opties voor beide. Naast het panoramische uitzicht vanaf de flybridge, bieden de U-vormige stoelen met eettafel, zonnebank en wetbar nog meer ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Natuurlijk licht stroomt binnen door het hoofddek via de verlengde raamlijnen, wat ervoor zorgt dat het vrijstaande eetgedeelte een spectaculaire plek is om te genieten met vrienden en familie.

Haar flexibele dek lay-out heeft een walkthrough voordek met U-vormige zit- en ligweide, terwijl de flybridge achterin ruimte biedt voor vrijstaande meubels of een kraan en een tender kan herbergen. Voorwaarts op het benedendek, hebben alle drie de gastenhutten een eigen badkamer, terwijl een speciale trap via een privélobby naar de passagiershut midscheeps leidt.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 24.67 m
Breedte 5.76 m
Diepte 1.72 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 1.150 l
Brandstof capaciteit 6.000 l
Motor(en) Twin MAN V12-1800 (2 x 1800 pk)
Maximum snelheid 34-36 knopen

Deck layouts

Main Deck
Lower Deck
Flybridge

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS Y78? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.