Princess Y72

Maak kennis met de nieuwe Princess Y72, het ruime en innovatieve jacht dat in de zomer van 2020 aan de klassieke Y Class-reeks werd toegevoegd.

Specificaties

De nieuwste toevoeging aan het elegante Y Class-assortiment, de Princess Y72, is afgewerkt volgens de hoge normen die u alleen van Princess Yachts mag verwachten.

Elke centimeter van de ruimte wordt benut en overal wordt gezorgd voor lichte open ruimtes. De nieuwe Y72 herbergt ontwerpkenmerken die vergelijkbaar zijn met die van grotere Y-klasse jachten. Flexibiliteit is de sleutel aan boord, met aanpasbare armaturen en fittingen die bij u passen. De gezellige lay-out in de hoofdsalon combineert een bar en open kombuis, aangevuld met een ultramodern Naim-audiosysteem. Open de wereld met glazen schuifdeuren tussen de salon en de cockpit met een geïntegreerd openslaand raam achter de kombuis. Moderne en klassieke tinten gecombineerd met licht hout en panoramische ramen creëren een benijdenswaardige ruimte aan boord om de lange zomerdagen door te brengen.

De geheel nieuwe Princess Y72 profiteert van een nieuwe rompvorm, ontworpen en ontwikkeld door Princess Yachts. Dit ontwerp zorgt voor een lager brandstofverbruik en betere prestaties, maximaliseert de ruimte aan boord en behoudt het eersteklas comfort voor de gasten, ongeacht de omstandigheden op zee.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 21,77 m
Breedte 5,52 m
Diepte 1,72 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 909 l
Brandstof capaciteit 4.500 l
Motor(en) Twin MAN V12-1650 (2 x 1650 mhp)
Maximum snelheid 32 - 35 knopen

Deck layouts

Main Deck
Lower Deck
Flybridge Deck

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS Y72? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.