Princess X80

De geheel nieuwe X80 biedt een unieke levensstijl op het water die geheel is afgestemd op hoe elke eigenaar zijn of haar jacht wil gebruiken.

Specificaties

De prachtig gebeeldhouwde oppervlakken en de lange vloeiende ontwerplijnen van de X95 worden doorgevoerd in haar zusterschip, de X80. De geheel nieuwe X80 wordt het tweede lid van de X Class ‘Superfly’-familie. Ze heeft een ‘super flybridge’ die meer dan 30% meer nuttige binnenruimte aan boord biedt dan een traditioneel flybridge-jacht van zijn lengte.
Verkrijgbaar met een optionele master-passagiershut op het hoofddek met een zonnedek van een privĂ©eigenaar, biedt de X80’s avontuurlijke capaciteiten de mogelijkheid om vaargebieden verder weg te verkennen met de optie van een grote tank van 8.800 liter.

De X80 brengt de buitenkant naar binnen door de maximalisatie van de beglazing die over de gehele lengte van het hoofddek stroomt en de salon, kombuis en het voorste eetgedeelte omhult. Het gebruik van een licht en innovatief ontwerp gaat door benedendeks, waar 8 gasten worden ondergebracht in 4 en-suite hutten, een grootlicht master passagiershut midscheeps, een voorste gastenhut, een dubbele gast aan stuurboord en een dubbele hut aan bakboord. Achter de hoofdaccommodatie bevindt zich het bemanningsverblijf dat plaats biedt aan 3 bemanningsleden met de standaardindeling. Het leven aan boord van de X80 is echt anders dan dat van andere boten van zijn formaat.

Algemeen
Lengte 25,17 m
Breedte 6,07 m
Diepte 1,78
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 1480 l
Brandstof capaciteit 7046 l
Motor(en) MAN V12 (2x 1900mhp)
Maximum snelheid 29 - 31 knopen
Ligplaats UK / Plymouth

Deck layouts

Flybridge
Main Deck
Lower Deck

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS X80? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.