Princess V78

De geheel nieuwe Princess V78 is het vlaggenschip van de V Class-reeks, met een ruim en luxueus interieur verborgen in een dynamisch en opvallend exterieur; de V78 is het toppunt van ontspanning en opwinding.

Specificaties

Vanaf het moment dat je aan boord stapt, is de kwaliteit in vakmanschap en detail duidelijk. Met een grote centrale toegang vanaf het zwemplatform naar de cockpit en een ruime kombuis, is de V78 ideaal voor gezelligheid en vermaak. Deze Princess is gebouwd met onze eigenaren in gedachten en combineert luxe en functionaliteit. Met een topsnelheid van maximaal 39 knopen en een adembenemende behendigheid die wordt bereikt door haar met hars doordrenkte romp, stelt ze nooit teleur.

De vloeiende lijnen van het exterieur van de Princess V78 zijn onmiskenbaar V-klasse, van de moderne mes-vormige rompramen tot het vooruitstrevende nieuwe blad in de vorm van een kap; ze is krachtig en toch elegant. Haar buitenruimtes zijn goed doordacht, met een aanpasbare lay-out om te voldoen aan de behoeften van u en uw gasten, zodat u optimaal kunt genieten van gezelligheid en ontspanning aan boord. Met een elektrisch te openen zonnedak boven de salon op het hoofddek, plus de panoramische ramen, wordt u verwend met ongestoorde vergezichten terwijl u wordt overspoeld met natuurlijk daglicht.

Het eigentijdse en dynamische ontwerp gaat door terwijl u aan boord stapt, met prachtig vormgegeven interieurs die zijn ontworpen met aandacht voor detail. Er is accommodatie voor 8 personen verdeeld over 4 slaapplaatsen, elk met een eigen badkamer, waarbij de master-passagiershut een prominente plaats inneemt via een privétrap die wordt overspoeld met natuurlijk licht vanuit het panoramische raam.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 24.48 m
Breedte 5,76 m
Diepte 1,62 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 1.150 l
Brandstof capaciteit 6.000 l
Motor(en) twin MAN V12-1900 (2 x 1900 pk)
Maximum snelheid 37 - 39 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

Video

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE V78? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.