Princess V60

De nieuwe V60 is ontwikkeld om de grenzen van de V Class-reeks nog verder te verleggen. Haar gedetailleerde ontwerp en kenmerkende stijl bepalen de toekomstige richting voor het ultieme cruisen in de open lucht.

Specificaties

Het ingenieuze ontwerp van de diepe V-romp van de V60 zorgt ervoor dat het jacht minder vermogen nodig heeft en minder brandstof verbruikt om zijn maximale ontwerpsnelheid te bereiken. Dat resulteert in in een heerlijke tocht over het water in deze Princess V-klasse, met een opwindende 38 knopen.

Net als bij de nieuwe V65, is de Princess V60 ontworpen om te inspireren tot ontspanning en gezelligheid met het zonnedek en de uitgebreide eethoek, die u naar een volledig uitgeruste achterkombuis leidt. Met dit flexibele decksaloon model haalt u buiten naar binnen als de zon schijnt, met een uitschuifbaar schuifdak, schuifdeuren en klimaatbeheersing. De V60 is perfect voor elk klimaat, ongelooflijk veelzijdig en straalt luxe uit in elke ruimte. Dankzij haar slimme architectuur is de ruimte aan boord gemaximaliseerd, zodat met elke centimeter rekening is gehouden, met ingenieuze opbergoplossingen en strakke vormen.

De Princess Design Studio staat synoniem voor het creëren van prachtig vormgegeven interieurs en benedendeks worden zes gasten ondergebracht in drie elegant ontworpen hutten. Alle hutten baden in natuurlijk licht door de elegante rompbeglazing, met de optie van een extra hut achterin voor gasten of bemanningsleden. Op de eerste plaats staat de passagiershut met volledige lichtbundel, lichte materialen en contrasterende kleuren om een ​​ontspannen maar toch edgy sfeer te creëren.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 19,17 m
Breedte 4,78 m
Diepte 1,50 m
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 530 l
Brandstof capaciteit 3.250 l
Motor(en) Twin MAN V8-1200 (2 x 1200 pk)
Maximum snelheid 36 - 38 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS V60? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.