Princess V55

De opvallende, geheel nieuwe V55 heeft een slank en dynamisch exterieur en maakt intelligent gebruik van de ruimte en alle uitzonderlijke prestatiekwaliteiten die synoniem zijn aan onze V-klasse.

Specificaties

De geheel nieuwe Princess V55 nestelt zich in het hart van de V-Klasse die onlangs werd uitgebreid met vier nieuwe modellen en de bestaande V40. De nieuwe V55 is dynamisch, atletisch, luxueus en geeft de moderne eigenaar van een sportjacht een duidelijke opdracht.

De V55 komt tegemoet aan liefhebbers van de V-klasse die mogelijk op zoek zijn naar een stap hoger in grootte en prestaties, evenals nieuwe Princess-klanten die op zoek zijn naar elegantie en puurheid. De met hars doordrenkte V-romp zorgt niet alleen voor een soepelere, efficiëntere rit maar creëert ook meer ruimte onderdeks. Als aanvulling hierop zijn er twee krachtige Volvo D13-motoren die tot 2.000 pk leveren met een topsnelheid tot 37 knopen, wat zorgt voor een opwindende tocht, ongeacht het weer.

Kenmerkenn voor V Class-reeks zijn de duidelijke, vloeiende lijnen, geaccentueerd door de panoramische mesvormige rompramen die het natuurlijke licht binnenvallen en het interieur openen naar de wereld rondom. Het dynamische profiel van de V55 verbergt een ruim interieur, perfect om te ontspannen of langere ritten te maken in ultiem comfort. Toegang tot het interieur is via het hydraulische zwemplateau, wat leidt tot een teakdek dat door het hele woongedeelte loopt. De cockpit sluit aan op de hoofdsalon via een slim verborgen neerklapbare schuifpui, die beide woonruimtes naadloos integreert. Bovendien kunt u zich met het elektrisch te openen zonnedak boven het hoofddek echt openstellen voor de elementen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 17,81 m
Breedte 4,66 m
Diepte 1,40 m
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 477 l
Brandstof capaciteit 2.500 l
Motor(en) Twin Volvo D13 1000 (2 x 1000pk)
Maximum snelheid 35 - 37 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

Video

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE V55? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.