Princess V50

De geheel nieuwe V50 is uitgerust met de modernste technologie en biedt een onberispelijke handling en zeewaardigheid die synoniem zijn aan de V Class-reeks.

Specificaties

De Princess V50 is een fantastisch voorbeeld van het vooruitstrevende ontwerp en de techniek van Princess. Een intuïtief IPS-systeem en joystick zorgen voor gemakkelijke besturing door de eigenaar, terwijl de toevoeging van een volledig geïntegreerd Volvo Penta geassisteerd aanmeersysteem van de beheersing van factoren zoals wind en stroming een fluitje van een cent kan maken – zelfs manoeuvreren in drukke jachthavens is gemakkelijker gemaakt.

Als het gaat om het interieur van de Princess V50, is er een duidelijke knipoog naar het vorige ontwerp, terwijl moderne materialen en texturen werden geïntroduceerd. Net als alle Princess-jachten is de V50 ontworpen voor entertainment – een uitzonderlijke buitencockpit biedt de ideale leefruimte in de buitenlucht, met een langwerpige luifel die bescherming en schaduw biedt. Het open gevoel van dit nieuwe jacht stelt gasten in staat om gemakkelijk tussen gebieden en niveaus te bewegen, waardoor een volledig uitgebalanceerde zeilervaring ontstaat.

Benedendeks is er een gezellige kombuis met een gezellige amusementsruimte met een bank en een tafel. Elders kunnen vier gasten worden ondergebracht in twee prachtig verlichte hutten. Een master-passagiershut over de volledige breedte, een bekend kenmerk van Princess-jachten, bevindt zich midscheeps en profiteert van de ruimte. Met een diepe V-romp, een grotere brandstofcapaciteit en uitzonderlijke prestaties, stelt de V50 sensatiezoekers in staat om verder weg te reizen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 16,02 m
Breedte 4,08 m
Diepte 1,09 m
Slaapplaatsen 4
Water capaciteit 414 l
Brandstof capaciteit 1.550 l
Motor(en) Twin Volvo D8 IPS 600 (2 x 440pk)
Maximum snelheid 29 - 31 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE V50? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.