Princess S78

De geheel nieuwe Princess S78 is ontworpen volgens de hoogste specificaties waarbij gezelligheid, dineren en ontspanning voorop staan in het designethos. Verfijnd en toch boeiend, ze is meer dan alles wat je zou verwachten van de grootste Princess S-klasse.

Specificaties

Met haar unieke centrale toegang vanaf het hydraulische zwemplatform en slim ontworpen cockpit, maakt de Princess S78 indruk vanaf het moment dat u aan boord stapt. Het voordek is voorzien van innovatieve stoelen met zonnekussens die kunnen worden omgebouwd om extra naar achteren gerichte stoelen te creëren. Haar ruime buitendekken zijn ontworpen met watersport en buitenleven in gedachten en zijn voorzien van een keuze aan zitjes om achterover te leunen, te socializen en te genieten van het uitzicht.

De salon op het hoofddek verbindt u naadloos met de buitenwereld door zijramen die over de volledige lengte van het jacht doorlopen. Haar goed uitgeruste kombuis overtreft de hoogste verwachtingen, terwijl haar eetgedeelte een gevoel van veelzijdige ruimte geeft met een ingenieuze glazen schuiftafel.

Benedendeks genieten acht gasten van vier prachtig ingerichte hutten met een eigen badkamer, allemaal badend in natuurlijk licht dankzij de beglazing van de romp. De Princess S78 biedt ook nog een dubbele cabine achterin voor incidentele gasten of bemanningsleden. Bekende Princess Design Studio-accenten zoals zachte, geometrische meubels en met de hand gestikte feature-panelen, gecombineerd met nieuwe innovatieve metalen inlays en marmeren bladen, versterken haar als een waardig en opwindend lid van de S-Klasse.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 24.66 m
Breedte 5.76 m
Diepte 1,77 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 1.150 l
Brandstof capaciteit 6.000 l
Motor(en) Twin MAN V12 (2 x 1900 pk)
Maximum snelheid 37 - 39 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Sportbridge Layout

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE S78? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.