Princess S72

De geheel nieuwe Princess S72 is de nieuwste toevoeging aan de befaamde S Class-familie van Princess Yachts, herkenbaar aan het iconische design, uitzonderlijke techniek en ongeëvenaarde vakmanschap.

Specificaties

De geheel nieuwe Princess S72 is ontworpen door de Princess Design Studio in samenwerking met scheepsarchitecten Olesinski en het Italiaanse ontwerphuis Pininfarina. Het resulteerde opnieuw in een prachtigvloeiend profiel met strakke stylinglijnen en de kenmerkende ramen over de volledige lengte van de romp.

De cockpit, met een unieke, gezellige U-vormige zithoek en een opklapbare teakhouten tafel, is de perfecte plek om te entertainen, om achterover te leunen of te ontspannen en te genieten van de opwindende prestaties van het jacht. De salon is eveneens ontworpen voor sociaal leven, met een grote L-vormige eethoek tegenover de volledig uitgeruste kombuis, die leidt naar een salon op het hoofddek waar het de bestuurder eveneens aan niets ontbreekt.

Benedendeks genieten acht gasten van vier prachtig ingerichte hutten met elk een eigen badkamer, allemaal badend in natuurlijk licht door de elegante rompbeglazing, met nog een dubbele hut achterin voor incidentele gasten of bemanningsleden. Een speciale trap leidt van het hoofddek naar de hut van de eigenaar met de volle balk midscheeps, via een privélobby op de benedenverdieping.

Algemeen
Lengte 23.09 m
Breedte 5.52 m
Diepte 1.72 m
Slaapplaatsen 8
Water capaciteit 836 l
Brandstof capaciteit 4.500 l
Motor(en) Twin MAN V12-1800 (2 x 1800 pk)
Maximum snelheid 34-36 knopen

Deck layouts

Main Deck
Lower Deck
Flybridge Deck

WILT U MEER WETEN OVER DE S72? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.