Princess S66

De geheel nieuwe Princess S66, met haar slanke gestroomlijnde vorm, heeft een lichtgewicht diepe V-romp en daardoor een adembenemende wendbaarheid tot wel 38 knopen.

Specificaties

Haar slanke gestroomlijnde vorm ademt op de een of andere manier iets roofzuchtigs uit. Een lichtgewicht diepe V-romp maakt deze belofte waar met adembenemende wendbaarheid tot 38 knopen.
Wanneer ze voor anker ligt, daalt de rust neer op haar royaal ingerichte bovendek met een ruim zitgedeelte op het voordek, terwijl haar hydraulisch zwemplatform en 3,3 meter lange tendergarage de perfecte uitvalsbasis worden voor watersporten.

Het ruim interieur biedt plaats aan acht gasten in vier hutten, waarvan drie en-suite. Indien gewenst kan ook een optionele achterkajuit worden gespecificeerd. De prachtig ingerichte kombuis achter de salon, met een open eetgedeelte ertegenover, heeft schuifdeuren en een volledig openend elektrisch raam dat naar de cockpit leidt en een al-fresco bar creëert. Haar flexibele binnen- en buitenleven haalt het meeste uit warme dagen en zwoele avonden, terwijl de mogelijkheid om haar salonruimte te omsluiten haar het perfecte jacht maakt voor elke locatie.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 20.32 m
Breedte 5.08 m
Diepte 1.47
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 873 l
Brandstof capaciteit 4.100 l
Motor(en) twin MAN V14-1400 (2 x 1400 pk)
Maximum snelheid 36-38 knopen

Deck layouts

Main Deck
Lower Deck
Sportbridge Layout

Video

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE S66? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.