Princess S62

Krachtig en toch elegant. Tijdloos en verfijnd. De Princess S62 combineert iconisch ontwerp, uitzonderlijke techniek en ongeëvenaard vakmanschap om een ​​onvergetelijke beleving te creëren.

Specificaties

De vloeiende buitenkant van het nieuwe Princess S62-silhouet is onmiskenbaar S-klasse. Alle traditionele kwaliteiten van vakmanschap en verfijning worden weergegeven en opnieuw uitgevonden in een bewust meer betrokken, geïntegreerd interieurconcept dat is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail . Strakke lijnen, rustige tinten, natuurlijke materialen en luxe maar eenvoudige afwerkingen zijn in perfecte harmonie.

De Princess S62 romp is gebaseerd op de Olesinski low-deadrise rompvorm, geoptimaliseerd voor meer lift en minder weerstand, wat leidt tot lagere planningssnelheden en grotere efficiëntie. Twin MAN-motoren bieden een vermogen van 1200 pk en een geschatte maximale snelheid van 32-38 knopen. Wanneer ze voor anker ligt, creëert haar elektrohydraulische zwemplatform een ​​handig lanceersysteem voor een 3,3 meter lange tender, een jetski of gewoon een afgelegen zwemplatform. Haar gezellige kombuis achterop heeft een open eethoek met schuifdeuren en een volledig openslaand raam dat uitkomt op de cockpit. Benedendeks kunnen zes gasten comfortabel worden ondergebracht in een eigenaarshut met een eigen badkamer en twee andere gastenhutten met de optie van een extra bemanningshut op het achterdek.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 19.17 m
Breedte 4.62 m
Diepte 1.46 m
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 603 l
Brandstof capaciteit 3.250 l
Motor(en) Twin MAN V8-1200 (2 x 1200 pk)
Maximum snelheid 36 - 38 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Sportbridge Layout

Walkthrough

Virtual visit

DO YOU WANT TO KNOW MORE ABOUT THE PRINCESS V60? WE ARE GLAD TO CONTACT YOU.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.