Princess R35

Een combinatie van verbluffend design, kwaliteit en racetechnologie, de R35 is een revolutionaire prestatie-ervaring bij alle snelheden. Ze is een seismische verschuiving van waar we begonnen naar waar we nu zijn. De snelste Princess ooit.

Specificaties

De Princess R35 is revolutionair in al zijn technologie en glorie – ze is een seismische verschuiving van waar we begonnen naar waar we nu zijn.

Door samen te werken met BAR Technologies en Pininfarina, beschikt de R35 over het allernieuwste op het gebied van geavanceerde technologie en scheepsarchitectuur, waarbij stijl en inhoud worden gecombineerd zoals nergens anders in de branche. Haar krachtige V8-benzinemotoren werken in harmonie met het unieke Princess Active Foil System (AFS) om de snelste, meest opwindende en meest efficiënte Princess-rit tot nu toe te leveren.

Haar rondingen worden aangevuld door Princess’s kleurgebruik met een stijlvolle grijze teakvloer en een keuze uit signaalrode, zilveren en elektrisch blauwe rompkleuren als standaard. Zoals bij elk Princess-jacht, is de R35 volledig aanpasbaar, zodat u zeker weet dat uw Princess R35 volledig uniek voor u is.

Met een indrukwekkende topsnelheid van 50 knopen zorgt de Princess R35 zeker voor een opwindende rit met kracht en stabiliteit in de voorhoede van het jachtontwerp. Het opvallende exterieur weerspiegelt een van de meest meeslepende en innovatieve ontwerpen ooit gemaakt door Princess Yachts International en verbergt een ruime cabine binnenin, verkrijgbaar met een keuze aan op maat gemaakte materialen en styling.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 10,89 m
Breedte 3,27 m
Diepte 0,76 m
Slaapplaatsen 2
Water capaciteit 140 l
Brandstof capaciteit 600 l
Motor(en) Volvo Petrol V8 (2 x 430 pk)
Maximum snelheid 45 - 50 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout

Video

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS R35? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.