Princess F62

De Princess F62 werd ontworpen met minutieuze aandacht voor details om een omgeving te creëren die modern, cool en fris is.

Specificaties

Dit jacht is ontworpen om te socializen. Met drie prachtig ingerichte gastenhutten – allemaal met een eigen badkamer-, een grote eethoek, een zonnedek en een zee aan ruimte is de F62 is het perfecte jacht om in stijl te cruisen. Allemaal ontworpen en gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail met als doel om een ​​omgeving te creëren die modern, cool en fris is.

De salon op het hoofddek staat in verbinding met de buitenwereld via zijramen over de volledige lengte, terwijl haar gezellige kombuis zich achterin bevindt en uitkomt op de cockpit. De stuurstand bevindt zich aan stuurboord met extra naar voren gerichte zitplaatsen tegenover. Benedendeks genieten zes gasten van drie prachtig ingerichte hutten met een eigen badkamer, allemaal badend in natuurlijk licht door elegante rompbeglazing, met de optie van nog een dubbele hut achterin voor incidentele gasten of bemanningsleden.

De Princess F62 is een prachtig geproportioneerd flybridge-jacht, dat alles (en meer!) in huis heeft wat u zich maar kunt wensen. Van moderne armaturen en fittingen tot lichte en luchtige binnenruimtes en uitgestrekte buitendekken om uw tijd door te brengen. De perfecte keuze als het gaat om uw ideale jacht.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 19.35 m
Breedte 5.03 m
Diepte 1.48
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 700 l
Brandstof capaciteit 3.400 l
Motor(en) Twin Volvo D13-1000 (2 x 1.000 pk)
Maximum snelheid 32 - 34 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Flybridge Layout

Video

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE F62? WIJ NAMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.