Princess F55

Tijdloos elegant en technisch geavanceerd. De Princess F55 is een oase van rust die kan worden voortgestuwd tot een topsnelheid van bijna 33 knopen. En dat alles met behendige kalmte.

Specificaties

De bekroonde Princess F55 heeft een architectonische uitstraling en maakt op elegante wijze gebruik van contrasterende oppervlakken met behoud van de elegantie waar Princess-interieurs bekend om staan. Ze heeft een U-vormig zitgedeelte op het achterdek met een opklapbare teakhouten eettafel, een wetbar met optionele elektrische barbecue en dubbele stuurstoelen, vergezeld van een L-vormige bijzetbank die kan worden omgezet in een zonnedek. Het hoofddek beschikt over een ruime eethoek in de cockpit en een achterkombuis die zich perfect leent om buiten te dineren. Als de zon is ondergegaan, ga je naar de salon met zijn U-vormige bank en handgemaakte salontafel die kan worden omgezet in een eettafel (optioneel), met bank ertegenover of kijk een film op het 49-inch scherm dat omhoog komt uit het dressoir .

Benedendeks bevinden zich een master-passagiershut met kaptafel, ontbijtruimte en ensuite badkamer, een dubbele gastenhut voorin en een tweepersoonshut aan stuurboord met de mogelijkheid om een tweepersoonsbed om te bouwen. Grote panoramische salonramen bieden ononderbroken vergezichten vanaf het hoofddek, terwijl uitgestrekte rompramen haar accommodatieruimten royaal met licht overspoelen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 17.60 m
Breedte 4.87 m
Diepte 1.46 m
Slaapplaatsen 6
Water capaciteit 608 l
Brandstof capaciteit 2.750 l
Motor(en) Twin Volvo D13-900 (2 x 900mhp)
Maximum snelheid 30 - 32 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Flybridge Layout

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE F55? WIJ NAMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.