Princess F45

De F45 is het toppunt van kleine flybridge-jachten en zit boordevol technische innovaties die ervoor zorgen dat dit compacte jacht bovendeks net zo ruim aanvoelt als beneden. Uitgerust met met de Volvo IPS 600’s bereikt deze Princess snelheden tot wel 31 knopen

Specificaties

De Princess F45 is het perfecte formaat flybridge-jacht onder de 50 voet. Ze beschikt over een eigentijds design en flexibele leefruimte en is echt ontworpen met het leven op het dek in gedachten.

De goed uitgeruste flybridge heeft een U-vormige zithoek, een wetbar en een L-vormige stoel die, indien nodig, kan worden omgezet in een zonnedek, perfect voor die luie dagen onder de zon en om door de golven te snijden en te genieten van ongestoorde vergezichten. Panoramische ramen overspoelen de salon op het hoofddek met natuurlijk licht, zodat u en uw gasten kunnen genieten van het uitzicht. Benedendeks bevindt zich een eigenaarshut met volledige lichtbundel, evenals een en-suite hut, die de verwachtingen van uw gasten overtreft.

Uitgerust met met de Volvo IPS 600’s bereikt deze Princess snelheden tot 31 knopen met het extra voordeel van joystickbediening.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Algemeen
Lengte 14.15 m
Breedte 4.25 m
Diepte 1.09 m
Slaapplaatsen 4
Water capaciteit 455 l
Brandstof capaciteit 1.300 l
Motor(en) Twin Volvo D6-435 IPS 600 (2 x 435 pk)
Maximum snelheid 29 - 31 knopen

Deck layouts

Main Deck Layout
Lower Deck Layout
Flybridge Layout

Walkthrough

Virtual visit

WILT U MEER WETEN OVER DE PRINCESS F45? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET U OP.


    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.