Nieuws

HISWA STD 2022 LR

Save The Dates: Hiswa te Water & Cannes Yachting Festival

07 jul 2022

Na twee afgeblazen edities in verband met de coronamaatregelen, vindt  van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september de HISWA te water 2022 plaats. Dit bruisende watersport-event  wordt gezien als leidend op het gebied van de nieuwste boten, nautische producten en trends in de watersportsector. De beurs verzamelt jaarlijks zo’n 300 exposanten en 30.000 bezoekers.

Of wilt u liever de jachten van Princess bewonderen in de havens van Cannes? Van 6 t/m 11 september 2022 vindt in de mondaine Franse badplaats het gerenommeerde Cannes Yachting Festival plaats. Zoals altijd zal ons team van internationale distributors er zijn om u te verwelkomen en uw vragen te beantwoorden.

Neem voor meer informatie over deze en andere toekomstige watersport evenementen contact met ons op via info@princess-yachts.nl of vul het contactformulier in op de pagina’s over de HISWA of het Cannes Yachting Festival.

Terug naar het overzicht

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.