Nieuws

STD BOOT 23

SAVE THE DATE: Boot Düsseldorf

18 nov 2022

Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 januari 2023 vindt in Düsseldorf de 54e editie plaats van Europa’s grootste watersportbeurs: boot. Met ruim 2.000 exposanten uit 73 landen en meer dan 250.000 bezoekers is Boot Düsseldorf het absolute middelpunt van de internationale watersport.                                                                                                                               

Princess Yachts is traditiegetrouw te vinden in Hal 6 met een imposante line-up van prachtige, opvallende jachten. In 2023 bestaat deze uit zeven jachten, waaronder een wereldpremière, een Europese première en twee showdebuten. Ons internationale team is er aanwezig om iedereen die de wereld van Princess wil ontdekken, te ontvangen en rond te leiden!

Onze line-up in 2023:

Princess S72 (World Premiere)

Princess Y85 (European Premiere)

Princess X80 (Show Debut)

Princess F65 (Show Debut)

Princess S62

Princess F45

Princess V40

Heeft u interesse in een bezoek aan dit bijzondere watersportevenement, schroomt u dan niet contact met ons op te nemen! U kunt ook hier het contactformulier invullen.

Terug naar het overzicht

Princess Yachts maakt gebruik van cookies

Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.