BOOT DÜSSELDORF 2022

Zaterdag 22 januari 2022 – Zondag 30 januari 2022

Na de teleurstellende annulering van boot Düsseldorf vorig jaar, zijn we verheugd u weer op het grootste watersport evenement van Europa te mogen verwelkomen. Van 22 t/m 30 januari 2022 kunt u in de Messe Düsseldorf kennis maken met internationale exposanten, fabrikanten van luxe jachten, gespecialiseerde watersportproviders en nog veel meer.

In Hal 6 toont de stand van Princess Yachts met trots een selectie van haar nieuwe jachten. Naast de  F55 en de V55 maken de  spectaculaire X95 en de prachtige Y72 in Düsseldorf hun ‘show debut’. De geheel nieuwe Princess X80, het nieuwste ‘superfly’-jacht van de Princess X-klasse, en het geheel nieuwe model V50, maken tijdens dit evenement zelfs hun Global Debut. Een unieke gelegenheid om het Princess-gevoel  te ervaren.

Getoonde jachten*: Princess X95, Princess X80, Princess Y72, Princess F55, Princess V55, Princess V50.

Het team van Princess Yachts is vanzelfsprekend ook op de stand aanwezig met zowel Duits- als Engelssprekenden om uw vragen te beantwoorden. Om een ​​afspraak te maken tijdens het evenement, vult u het onderstaande formulier in of neemt u contact op met ons team door een e-mail te sturen naar info@princess-yachts.nl .

* Getoonde jachten kunnen worden gewijzigd vanwege beschikbaarheid.


    Princess Yachts verwendet Cookies

    Princess Yachts verwendet funktionale Cookies, die sicherstellen, dass die Website ordnungsgemäß funktioniert. Wir speichern anonyme Statistiken in Google Analytics, um zu verfolgen, wie Besucher unsere Website nutzen. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzhinweise.