Cannes Yachting Festival 2022

Dinsdag 6 september 2022 – Zondag 11 september 2022

Het gerenommeerde Cannes Yachting Festival werd opgericht in 1977 en vindt sindsdien elk jaar plaats in september. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot één van de grootste shows ter wereld. De havenstad aan de Côte d’Azur biedt van 6 t/m 11 september plek aan bijna 600 schepen, waaronder motorjachten, superjachten, catamarans, tenders en zeiljachten.

De in-watershow in de baai van Cannes is verdeeld over twee havens; de Vieux Port voor de zeiljachten en Port Pierre Canto voor de motorjachten. Uiteraard bieden zij een unieke gelegenheid om te genieten van alles wat met watersport en met deze mondaine stad te maken heeft.

Princess Yachts presenteert in Cannes een selectie van haar jachten. Zoals altijd zal ons team van internationale distributors er zijn om u te verwelkomen en uw vragen te beantwoorden.

Neem voor meer informatie over het Cannes Yachting Festival 2022 en andere toekomstige evenementen contact met ons op via info@princess-yachts.nl of voert u onderstaand formulier in. We houden u graag op de hoogte van onze plannen, onze jachten, evenementen voor eigenaren en het ontwerp en de bouw van ons assortiment.    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.