BOOT DÜSSELDORF 2023

Zaterdag 21 januari – Zondag 29 januari 2023

Het team van Princess Yachts Benelux is verheugd u weer op het grootste watersport evenement van Europa te mogen verwelkomen. Van 21 t/m 29 januari 2023 kunt u in de Messe Düsseldorf kennis maken met internationale exposanten, fabrikanten van luxe jachten, gespecialiseerde watersportproviders en nog veel meer.

In Hal 6 toont de stand van Princess Yachts met trots een selectie van haar nieuwe jachten. Het team van Princess Yachts is vanzelfsprekend ook op de stand aanwezig met zowel Duits- als Engelssprekenden om uw vragen te beantwoorden. Om een ​​afspraak te maken tijdens het evenement, vult u het onderstaande formulier in of neemt u contact op met ons team door een e-mail te sturen naar info@princess-yachts.nl .    Princess Yachts maakt gebruik van cookies

    Princess Yachts maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.