OVER ONS

Wij, Princess Yachts Benelux, vertegenwoordigen al geruime tijd het Britse merk in Nederland, Belgiƫ en Luxemburg.
Met een vooruitstrevende, krachtige blik op de markt, een secure werkwijze, een goed gevoel voor wat klanten wensen en met een heel grote passie voor varen leidt ons team dit distributeurschap.

Wanneer klanten de werf in het pittoreske Heusden bezoeken zullen zij gecharmeerd zijn van het prachtige in Princess stijl ingerichte kantoor, de ligplaatsen in de naast ons kantoor gelegen idyllische haven, de luxueuze showroom waar diverse modellen Princess jachten getoond worden, en de perfect uitziende loods waar jachten gestald kunnen worden voor de winter en/ of onderhoud.

Wij werken nauw samen met een aantal vaste servicepartners, waarvan de meeste eveneens op de werf zijn gevestigd, op het gebied van installatie, motoren, interieurbouw, wassen/ polijsten en kranen. Wij kunnen, naast de verkoop van Princess jachten, ook alle voorkomende werkzaamheden verzorgen met betrekking tot de jachten. Daarnaast beschikken we over een zorgvuldig opgebouwd service netwerk, welke zich uitstrekt tot aan de middellandse zee. Ook beschikken we over de kennis om een schip binnen een vooraf besproken budget te refitten. Getuige hiervan is een aantal in het verleden met succesvol afgeronde projecten.

Wij zijn actief in scheepsbemiddeling voor diverse clienten. Daarbij hebben we gekozen voor kwaliteits bemiddeling en niet voor grote aantallen schepen maar slechts een kleine selectie waarvan we de achtergrond kennen en U als klant zeker weet dat Uw schip de volledige aandacht heeft.

Wij nemen jaarlijks deel aan diverse shows waaronder Dusseldorf, Cannes, London, Southhampton en de Hiswa te water te Amsterdam.

Team Princess Benelux
Princess